Dave sells… but who’s buying?

Dave Mustaine, frontman van Megadeth, maakte afgelopen week bekend dat hij zich aansloot bij Cameo. Dit is een Amerikaanse website waar je celebrities kan boeken die vervolgens een gepersonaliseerde boodschap voor jou opnemen. Of het nu voor een verjaardag, jubileum of nieuwjaarsboodschap gaat, het maakt allemaal niet uit. Enkel het geld telt. Het verbaasde veel fans, maar Mustaine liet al weten dat een deel van de opbrengsten naar goede doelen zal gaan.

“You take a mortal man, And put him in control. Watch him become a god…” ik zou deze boodschap door Dave wel eens willen laten overbrengen aan mijn vorige baas, maar het mag ook onschuldiger zijn natuurlijk. Voor wie het zich zou afvragen.. Dave is te krijgen voor een luttele 187 Britse Pond, dat is zowat 218 Euro. En blijkbaar zijn Gary Holt (Exodus & Slayer) en Max Cavalera ook te boeken. Deze heren zijn echter schappelijker qua prijzen. Voor respectievelijk 19 en 38 pond nemen zij met plezier een boodschap voor jullie op. Tommy Lee is met zijn gage dan weer een dure vogel. Voor minder dan 375 pond opent meneer niet eens zijn laptop.

Ik wist wel dat de coronacrisis zware kraters sloeg in de financiën van menig rockster, maar dat de situatie zo precair was geworden had ik niet verwacht. Je kan deze heren trouwens ook steunen door hun albums te kopen. Maar misschien is dat wat ouderwets..