Dagindeling Eindhoven Metal Meeting bekend

Als gevolg van de vele festivalaankondigingen, waren we bijna vergeten dat de dagindelingen van Eindhoven Metal Meeting 2019 bekend zijn. Ontdek hieronder wanneer onder meer Paradise Lost, Sodom, Bloodbath en Candlemass op het podium staan in Noord-Brabant:

 

[27-05-2019]

En we hebben de complete poster. Het wachten is nu op de dagindelingen.

 

[25-05-2019]

De line-up van de Eindhoven Metal Meeting is rond. Het laatste verwoestende metalen geweld komt van:

Liefhebbers melden zich al een dag eerder voor de warm-up, waarvan het programma nu ook bekend is:

 

[07-04-2019]

Deze week heeft de organisatie van Eindhoven Metal Meeting weer een aantal namen toegevoegd aan de line-up. Met de bevestiging van Tsjuder, Alcest, M.O.D., Hour Of Penance, Spectral Voice, Asagraum, Darkfall en Lucifericon ziet het affiche er als volgt uit:

 

[12-03-2019]

We kunnen de vele aankondigingen voor Eindhoven Metal Meeting af en toe niet meer bijbenen, en dus geven we eens in de paar weken een update met de nieuwste bandbevestigingen. Paradise Lost zal één van de afsluiters van het festival zijn, maar ook het Nederlandse Graceless, Officium Triste en Rectal Smegma zijn van de partij. Verder zijn Candlemass, Nocturnal Breed, Malokarpatan en Bütcher aangekondigd. De volgende reeks bands waren daarvoor al verklapt:

 

[01-02-2019]

De afgelopen dagen heeft de organisatie van Eindhoven Metal Meeting 2019 iedere dag een nieuwe band bevestigd. Op deze manier is de blackdoom van The Ruins Of Beverast, de grindcore van Haemorrhage en de atmosferische black van The Committee bevestigd. Eerder werden Dying Fetus, Burning Witches, Acrostichon en Undead Prophecies gestrikt.

 

[15-12-2018]

Voordat in Eindhoven de tweede dag van de Metal Meeting losbarst, zijn de eerste namen van de editie van 2019 al bekend gemaakt:

 

Links: