Classics In Rock weer met klinkende namen naar Ahoy

Classics In Rock weer met klinkende namen naar Ahoy

Op zaterdag 12 april 2008 zal Ahoy in Rotterdam haar deuren openen voor de tweede editie van Classics in Rock. Na de succesvolle eerste keer in maart van dit jaar, werd de organisatie verrast door grote hoeveelheid enthousiaste reacties van de rockliefhebbers die enorm hadden genoten van de opzet van de show. “Wij wisten dat we een solide programma zouden neerzetten, maar de hoeveelheid reacties die wij en onze partners hebben mogen ontvangen heeft ons aangenaam verrast” aldus Bert van de Watering van New Road Media.

Dit jaar zullen de zangers Joe Lynn Turner (Rainbow / Yngwie Malmsteen), Fish (Marillion), Eric Martin (Mr. Big), Doogie White (Rainbow), Chris Thompson (Manfred Mann Earthband) en Jimi Jamison (Survivor) van de partij zijn. Ook wist de organisatie de in alle opzichten unieke female vocal groep Sirena te ontdekken en vast te leggen. Deze drie Engelse dames zouden wel eens dé grote ontdekking kunnen worden van Classics in Rock 2008! Hiermee is dan ook het vocale gedeelte van het programma rond. Als extra gasten zijn Andy Scott (the Sweet) en Anna Phoebe (Jethro Tull, Trans Siberian Orchestra) toegevoegd ter ondersteuning van enkele muzikale verassingen die de organisatie in petto heeft.

Natuurlijk zal de Engelse SAS Band van Queen toetsenist Spike Edney weer de muzikale ruggegraat vormen van het programma, terwijl het 32-koppige Classics in Rock Symphonic Orchestra weer voor de nodige kippenvelmomenten zal gaan zorgen. Kortom, het wordt weer een avond vol met de aller beste classic rocksongs vol met nostalgie en herinneringen.

Nieuw is de AfterParty na de show waar deejays van het populaire classicrock radiostation City FM nog een uurtje zullen draaien in de arena van Ahoy. Hierdoor kan het publiek de opgejaagde adrenaline weer laten dalen naar normale waarden en is er geen haast geboden om weer huiswaarts te keren.

De voorverkoop van Classics in Rock 2008 is inmiddels van start gegaan. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticket Service en aan de kassa’s van Ahoy. Voor VIP Tickets kun je contact opnemen met de organisatie. Prijzen van de tickets : Arena 45,- euro, Ring 1 42,50 euro, Ring 2 40,- euro (excl. Kosten). VIP Tickets kosten 75,- euro en zijn verkrijgbaar bij de organisatie
Zaterdag 12 April dus Classics In Rock in Ahoy Rotterdam. De deuren gaan open om 18.30 uur en het programma begint om 20.00 uur. Het verwachte einde van de show zal 22.30 zijn waarna de City FM AfterParty het overneemt tot 23.45 uur.

Bron : Mailing van Rock Inc.

Link: