Burning dropt single van aankomende EP

Het eerste nummer van de aankomende EP The P.I.D. Files van de Noordse heavymetalband Burning is vandaag uitgebracht en hieronder te beluisteren:

 

[30-10-2018]

De Groningse/Drentse old-school heavymetalband Burning zal deze winter een EP uitbrengen met de titel The P.I.D. Files, vier nummers die gaan over de vermeende dood van Paul McCartney in 1966. The P.I.D. files zal deze winter verschijnen op zowel vinyl , tape als cd. Van de vinyl versie zullen slechts 300 exemplaren worden geperst en in 7 weken tijd, zijn reeds 175 exemplaren via voorbestellingen verkocht!

Burning is helemaal klaar voor 2019 en staat te popelen om de nieuwe nummers aan het publiek te laten horen.  In ieder geval zullen de nieuwe nummers worden gespeeld op het Holland Heavy Festival, dat zal plaatsvinden op zaterdag 3 november in Iduna, Drachten. Naast Burning zullen ook bands spelen als Picture en Vandale.

De band is verder net klaar met de opnames voor een video bij het nummer Paul. Die video zal binnen enkele weken te zien zijn.

Links: