Bloodshed Fest vertoont grindcoredocumentaire

In de vroege uurtjes van de beide dagen van Bloodshed Fest 2018 zal de grindcoredocumentaire ‘Slave To The Grind – A Film About Grindcore’ vertoond worden in het restaurantgedeelte van het Effenaarcomplex. Specifieke informatie volgt nog, maar hier is alvast de trailer van de docu te zien:

[20-08-2018]

Over een krappe maand vangt de allereerste editie van Bloodshed Fest in de Effenaar aan. Inmiddels is het tijd voor de urenschema’s:

[31-07-2018]

Bloodshed Fest en Zware Metalen hebben de koppen bij elkaar gestoken en zijn een partnerschap aangegaan voor de aankomende editie van het festival op 14 en 15 september. Zware Metalen zal met twee redacteuren en twee fotografen op het festival aanwezig zijn om verslag te doen en in aanloop voor het evenement zal de organisatie geïnterviewd worden.

Dit jaar is Bloodshed Fest verhuisd van het vertrouwde Dynamo naar het grotere Effenaar. Na elf edities, waarvan de vorige uitverkocht was, blijft het festival zich dus afspelen in Eindhoven, maar het kent een zekere opschaling. Daarbij is ook de line-up beduidend massiever geworden. Een snelle kijk op de onderstaande flyer ziet bands als Agoraphobic Nosebleed, Demilich, Tragedy en Catharsis op de poster staan, maar ook een hoop spannende, jonge bands zoals Spectral Voice, Une Misère, Ultha, Whoresnation, Primitive Man en Pissgrave.

 

Met twee dagen aan enerverende hardcore, grindcore, d-beat, sludge, doom death metal, punk, powerviolence, crust en al het andere dat ruist en DIY is belooft het wederom een mooie editie te worden. Kaarten voor beide dagen kosten 63 euro, terwijl dagkaarten voor de vrijdag en zaterdag voor 38 euro van eigenaar verwisselen.

Om alvast in de sfeer van het festival te komen, is de volgende trailer vrijgegeven:

 

Bloodshed Fest 2018 trailer!

We hope all our friends had a great Obscene Extreme – 20th Anniversary, we had a blast as well! No time to rest, we’re proudly presenting the video trailer for Bloodshed Fest 2018, put together by the amazing Chariot Of Black Moth! Please share it with all your grinding friends! Only 7 weeks to go before the mayhem begins, we’re working on the final details and still have a few surprises to come, stay tuned, stay hydrated (damn it’s hot!) and GRIND!

Posted by Bloodshed Fest on Thursday, 26 July 2018

Links: