Blockheads vervangt Wormrot op Party.San

De line-up voor de aanstaande editie van Party.San Metal Open Air is een naam rijker. Om de afzegging van Wormrot te compenseren, wordt het Franse grindgezelschap Blockheads opgevist. De groep uit het departement Meurthe-et-Moselle pronkt zo op dezelfde affiche als onder andere Carcass, Mayhem, Dismember, Katatonia en Asphyx.

 

[12-06-2020]

De organisatoren van Party.San Metal Open Air zitten allesbehalve stil. In navolging van onder meer Carcass, Dismember, Mayhem en Asphyx, werden wederom een resem namen herbevestigd voor 2021. Zo tekenen eveneens Alcest, Malevolent Creation, Razor, Beyond Creation, Blood Incantation, Nocturnus AD, Sacred Reich, Uada en Wolves in the Throne Room present op de eerstvolgende editie. Afspraak in het Duitse Schlotheim van donderdag 12 tot en met zaterdag 14 augustus 2021.

 

 

[29-04-2020]

Deze zomer helaas geen metalhoogmis in de Duitse deelstaat Thüringen. Als gevolg van de coronapandemie, kan de 2020-editie van Party.San Metal Open Air geen doorgang vinden. Volgend jaar gaat het driedaagse festival gelukkig opnieuw door. Van donderdag 12 tot en met zaterdag 14 augustus 2021 kan u in Schlotheim terecht voor de eerstvolgende editie van Party.San.

De organisatoren stellen alles in het werk om zoveel mogelijk voor 2020 bevestigde bands naar volgend jaar over te zetten. Met het opnieuw strikken van Dismember, Carcass, Mayhem, Katatonia, Benediction, Asphyx, Borknagar en vele anderen, lijkt men wonderwel in dit opzet te slagen. Zo’n tachtig procent van de affiche voor 2021 is intussen ingevuld. De tussenstand aanschouwt u hieronder:

Links: