Binnenkort Metal Survival Kit te verkrijgen

Binnenkort Metal Survival Kit te verkrijgen

Wie ooit dreigt te stranden op een verlaten plaats, een opkikkertje kan gebruiken of in een noodsituatie dreigt te verzeilen, kan zich maar beter een Metal Survival Kit van Earache aanschaffen. Wie weet kan die misschien wel je leven redden.

In de box vind je eerst en vooral een infuus terug met een zware-metalen-legering van onder meer Napalm Death, White Wizzard, Annihilator, At The Gates, Evile, Carcass, Municipal Wast, Clutch, Morbid Angel, Godflesh, enforcer, Gama Bomb, Deicide, Oceano, Bonded By Blood. Zij en nog vele anderen zullen ervoor zorgen dat metal door je aderen blijft stromen.

Verder vind je in de box ook een geweven patch, oordoppen, sleutelhanger en stickers om snijwonden opgelopen tijdens het drakendoden of builen en blauwe plekken als resultaat van een avondje pitten en stagediven of brandwonden opgelopen toen je probeerde de kerststal in de fik te steken, op te lappen.

Je draagt het doosje dat ondermeer drie cd’s en 1 dvd bevat – samen goed voor meer dan 80 nummers – het best dicht bij het hart. Je weet immers nooit waarvoor dat ding nog handig kan zijn. Wie de box graag in huis haalt, kan deze hier en hier vanaf 22 november bestellen voor de fantastische prijs van 11,49 euro.

Links: