Bidden voor nieuwe muziek van Behemoth!

Het wachten op het vervolg van The Satanist uit 2014 hoeft waarschijnlijk niet meer zo lang te duren. Vandaag lanceerde Behemoth een nieuwe website, Behemoth Church (toepasselijk domein), waarop een teaser van de nieuwe muziek op hun elfde studioalbum dat vermoedelijk I Loved You at Your Darkerst heet, te horen is. De Poolse blackened deathmetalgrootheden willen alleen wel dat je er eerst voor bidt. Het Behemoth-gebed gaat als volgt:

Living God!
I shall not forgive!
Jesus Christ!
I forgive Thee not!

Als je de site toegang geeft tot je microfoon en bovenstaande woorden helder uitspreekt, word je doorgeleid naar een link met mogelijkerwijs de intro van het nieuwe album. Je hoort kinderen met wat sfeervolle achtergrondmuziek het Behemoth-gebed reciteren. Maar het gebed gaat steeds intenser klinker door toevoeging van Inferno’s drums en Nergal’s gitaar. Wanneer het net goed begint te smaken, stopt de muziek helaas. Dit smaakt naar meer! Bid en huiver!

Op zaterdag 11 augustus speelt Behemoth als headliner op Into the Grave in Leeuwarden. Een dag later doet de band Alcatraz in Kortijk aan.

Links: