Angelripper hervormt Sodom (update)

Na twee weken heeft Angelripper een nieuwe line-up voor Sodom paraat. Frank Blackfire keert als gitarist terug bij de band en de Duitse thrashband gaat vanaf nu voort als een kwartet met in totaal twee gitaristen, een unicum voor de band. De drummer Husky (Asphyx, Desaster) en gitarist Yorck Segatz (Beyondition) zijn nu namelijk ook onderdeel van Sodom. De groep probeert in de zomer van 2018 een eerste single te presenteren en in het voorjaar van 2019 een nieuwe plaat af te hebben.

De bandleden zien er erg tevreden uit over de nieuwe line-up van Sodom:

[15-01-2018]

Geheel volgens verwachting laten Makka en Bernemann hun ontslag niet zomaar aan zich voorbij gaan. De drummer en gitarist claimen te zijn ontslagen via WhatsApp. En ze kunnen zich totaal niet vinden in de woorden van Angelripper dat zij ongemotiveerd zijn. Integendeel: de mannen claimen dat het juist Angelripper was die weinig motivatie had en dat hij enkele lucratieve tours heeft laten lopen. Makka en Bernemann waren juist vast van plan een knallende opvolger van Decision Day te maken.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

[05-01-2018]

Tom Angelripper, opperhoofd van de Duitse thrashgrootheid Sodom, heeft zijn band hervormd. Drummer Makka (bij de band actief sinds 2010) en gitarist Bernemann (sinds 1996) zijn ontslagen. Angelripper wil verder met nieuwe, hongerige muzikanten. Alle geplande concerten van Sodom gaan door en de studio voor de opvolger van Decision Day wordt zo snel mogelijk opgezocht.

Link:

Sodom Facebook