5FDP snel klaar in 013

Dat het rommelt in de gelederen van Five Finger Death Punch was al langer bekend, in het Tilburgse 013 kwam dat gisteren (maandag 12 juni) tot een uitbarsting. Na een effectieve speeltijd van veertig minuten verdween de band van het podium, de bezoekers verbijsterend achterlatend.

Zanger Ivan Moody verscheen pas ver na aanvang van het concert op het podium: de eerste minuten stond er een andere, onbekende zanger achter de microfoon. Veel beter werd het er vervolgens niet op. Tijdens het concert speelden de Amerikanen constant uit de maat, verdwenen ze na ieder nummer minuten van het toneel en leken ze onderling te ruziën. Moody tierde nog wel: ‘Er is verdomme maar één zanger van Five Finger Death Punch en dat ben ik!’ Om daar na nog geen zestig minuten ‘Fuck it, dit is onze laatste show, jongens.’ aan toe te voegen.

En dus konden de drieduizend bezoekers weer naar buiten, waar ze langer in de rij voor de ingang stonden dan dat ze de band hebben gezien. 013 laat weten nog het gesprek aan te gaan met het management van de band, maar kon niets zeggen over eventuele teruggave van ticketaankopen. Op social media gaat het gerucht dat er backstage met gitaren is gegooid, maar 013 heeft daar niets van gemerkt. Five Finger Death Punch staat zaterdag geprogrammeerd op Graspop Metal Meeting. Eerder vandaag zijn er optredens aangekondigd in de Lotto Arena in Antwerpen (14 december) en AFAS Live in Amsterdam (15 december).

Bron: Brabants Dagblad

Link:

Five Finger Death Punch Facebook

2 Responses to 5FDP snel klaar in 013

  1. bergtus bergtus says:

    Volgens mij is er zelfs op het podium een gitaar aan gort gesmeten dus niet alleen backstage. Dat heb je met opgeschoten jeugd. Snap sws de ophef om deze band niet. Naar mijn mening zwaar overgewaardeerd, maargoed ieder zijn smaak uiteraard!! 👍👊🏻👍

  2. Pingback: 5FDP: gratis optreden in 013 | Zware Metalen

Geef een reactie