5FDP: gratis optreden in 013

Five Finger Death Punch komt terug naar het Tilburge 013 voor een gratis optreden. De band maakte eerder deze week een bijzonder slechte beurt door het concert in de Brabantse stad na veertig minuten effectieve speeltijd alweer af te kappen. Zanger Ivan Moody verscheen pas na tien minuten na de start van het concert op het podium en werd voordien vervangen door een onbekende zanger, die later werd geïdentificeerd als Tommy Vext (Bad Wolves, ex-Divine Heresy).

De band probeerde de afgang een dag later goed te praten met een excuus in de trant van ‘het is nu eenmaal rock-n-roll’, weer een dag later bleek dat Moody een flinke terugslag had in zijn strijd tegen zijn alcoholverslaving.

013 en Five Finger Death Punch hebben nu bekendgemaakt dat de band maandag 19 juni terugkomt voor een gratis concert. Met Tommy Vext achter de microfoon. De band toont berouw voor hun show. Gitarist Zoltan Bathory zegt: ‘De show van afgelopen maandag was een stortvloed van oorzaken die buiten onze macht waren. Nu kunnen we de hele dag sorry zeggen tegen de fans in Nederland, maar die verdienen beter dan dat. Zij zijn ons al jaren trouw en hebben ons gebracht waar we vandaag zijn. Daarom hebben we het voor elkaar gekregen om een extra gratis show in Tilburg toe te voegen, because actions speak louder than words.’ En zo is dat.

Ticketkopers van de show van 12 juni hebben voorrang bij het claimen van een gratis ticket voor deze show. Zij ontvangen op 16 juni een mail met hierin een ticketlink. De niet-geclaimde gratis tickets gaan op zondag 18 juni om 12:00 uur in de ‘verkoop’.

Links:

Geef een reactie