The Last Internationale brengt de revolutie naar Zoetermeer

Als je naar het debuut We Will Reign van The Last Internationale luistert, hoor je duidelijk waarom het duo Delila Paz en Edgey Pires een rising star is geworden. Het duo combineert extreem sterke rocknummers met sociaal bewuste teksten.

Op 27 februari stopt de band op Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer, voor de eerste van drie clubshows in Nederland. Voordat het duo het podium betreedt, krijgt het Belgische Raman een half uur de tijd om zijn op blues gebaseerde rock aan het publiek voor te stellen. 

The Last Internationale is niet voor het eerst in Nederland. De groep speelde eerder op Pinkpop, maar het is de eerste keer dat hij als headliner van drie clubshows in Nederland te zien is. Dus lichten uit en we gaan. Luisteren naar The Last Internationale op vinyl/CD is natuurlijk geweldig. Maar ze live zien is een ander verhaal. De vibe en de intensiteit van een The Last Internationale-show voelen is bijzonder, iets wat van begin tot eind boeit. Zware Metalen-fotograaf Markus Wiedenmann was in Zoetermeer en kwam met de volgende foto’s terug.

Raman

The Last Internationale

Fotos:

Markus Wiedenmann Photography (Instagram)

Datum en locatie:

27 februari 2020, Cultuurpodium Boerderij, Zoetermeer

Link:

Cultuurpodium Boerderij