The Embodiment + Nox Aeterna, 13-01 De Hut-Leiden

The Embodiment + Nox Aeterna, 13-01 De Hut-Leiden

De eerste Zwaremetalen presents avond beloofde al van te voren een gezellig avondje te worden. Ondanks dat het betrekkelijk rustig was in de hut. Om iets na 10en begon de eerste band aan haar optreden

Nox Aeterna

Dit optreden was het laatste optreden van de band in deze bezetting, zowel de toetsenist als de bassist verlieten de band na dit optreden. Ze hadden even nodig om warm te worden maar de band groeide duidelijk in het optreden. Jammer genoeg was het geluid wat minder, ook had de band weinig contact met het publiek. Maar het mocht de pret niet drukken.

Nox

Nox

The Embodiment

Deze band heeft duidelijk geen tijd nodig om op gang te komen. Vanaf de eerste minuut liep het als een (hogesnelheids)trein. Tussen de nummers door tapte de band meer moppen dan dat de barvrouw biertjes tapte. Het contact met het publiek was dus dik in orde. Ze hadden er dan ook zin in. Het geluid was dan ook in orde. De Death cover Pull The Plug kwam ook nog voorbij. De band speelde een strakke set en dat het ietsjes uitliep was dan ook alleen maar mooi! Want het publiek reageerde enthousiast op de band!

The Embodiment

The Embodiment

Links: