Ze’Oth – Grimogonia

Ze’Oth, een soloproject van Seoth. Hij maakt “instruMENTAL Black/Drone Metal”. Uhu. Alles instrumentaal. Met een bedoeling zowaar. “I create noise for winter solitude.” Bedankt daarvoor. Deze EP noemt Grimogonia.

Zes nummers vol enorm simplistische, repetitieve, instrumentale (Oh nee, op Damnation. The Souls Are Suffering. komt er iemand beestachtig brullen en burpen.) tremelo black metal (Drone? Nee.) om je zaterdagavond mee te vullen. Het is niet alsof ik een sociaal leven heb ofzo, maar kom op, dit is wel heel erg confronterend. Twee riffs per nummer, wat hihats en een beetje spelen met de FruityLoops (Of hoe heet dat tegenwoordig?). Zo moeilijk kan dat toch niet zijn? En ja, er zit behoorlijk wat atmosfeer in. Klopt. Maar de binnenkant van mijn onderbroek bevat ook veel kleuren en dat betekent niet dat het kunst is. Deze EP is gewoon veel te laag qua niveau. En dat is jammer, behalve als het bewust  zo minimalistisch gehouden is natuurlijk, want dan is het gewoon enorm matig. Ik hoop dan ook dat het een eerste poging is, voor de feedback.

Status anno 2016: digitaal slaapkamerproject nummer 6575371, met goede intenties. Maar ja, de weg naar de hel is geplaveid met goede intenties. Of voornemens. Same difference.

Label:hqdefault

Eigen Beheer, 2016

Tracklisting:

  1. Regal
  2. Purity Defies Human Laws
  3. Damnation. The Souls Are Suffering.
  4. Believe.Trust.Despair.Abandon.
  5. Schizophrenia
  6. Extinction.Experiment Failed.Reboot

Line-up:

  • Seoth

Links: