Terrordrome – Vehement Convulsion

Terrordrome – Vehement Convulsion
Grindethic Records, 2008

Terrordrome klinkt misschien als een industrieel gabberproject, maar is het absoluut niet. Deze Grieken brengen grindgeïnfecteerde ultrabrute en technische death metal, waar zelfs Cerberus met de staart tussen de achterpoten zou van gaan lopen. Dit is hun eerste volledige album, en het komt uit op het vrij gerenommeerde Britse Grindethic Records.

Ultrabruut, ik zei het al. Dit plaatje brengt een oncontroleerbare glimlach op het gezicht van de brute boys in ons midden. Verwoestende Mach II en III-snelheden en dito wurggeluiden die vocalen moeten voorstellen. De riffs zijn verstikkend strak en fraai technisch. Allemaal netjes hoor van deze Grieken. Verdikke, dit is Isacaarum op zwarte speed! Denk nu niet dat dit weer een groteske grindcore band is, dit is ultrabrute death metal met grindaccenten. En ze houden hun concept met overtuiging en klasse staande van begin tot einde. Waanzinnig vet allemaal. En alsof het nog niet genoeg is, komt men nog af met gitaarsolo’s, snediger en penetranter dan de koraalriffen uit de Egeïsche zee. Wat een maniakale meuk van dit gortige gespuis!

Laat ze in Amerika maar kicken op Skinless, Cattle Decapitation en Disgorge. Blijf in het noorden maar chillen op Regurgitate en Rotten Sound. Ik doe het voorlopig met feta van Terrordrome, en als je niet bang bent van de spreekwoordelijke schop in de aarsopening, dan doe jij dat ook.

Tracklist:

Terrordrome

 1. 2000 Volts Fat Burning
 2. Exposed To Life’s Integration
 3. Disputing The Throne
 4. Post Traumatic Stress Disorder
 5. Eradicate The Indigence
 6. No Oral Hesitations
 7. Infected Fornication (Inception Of Carnal Enslavement)
 8. Privileges Of Slime
 9. Revile The Vagary
 10. Inhibit The Discord
 11. Festivity Of Clitoris Licking

Line-up:

 • Peter “Terror” Ouzounis – Vocals
 • Sakis Chatzitakis – Gitaar
 • Bill Stavrianidis – Drums
 • Anestis Varitiniadis – Bass

Links: