Sick of Stupidity – One Shot, One Kill

Sick of Stupidity – One Shot, One Kill
Rödel Records, 2015

JozefMarieJezus!! Het was al even geleden dat ik dergelijke overweldigende herrie mogen aanhoren heb. Sinds die keer dat ik tabasco in de foef van mijn ex leeggoot om ons seksleven wat pikanter te maken denk ik (hetgeen haar ook ontroerde, want ze kreeg op slag tranen in haar ogen). Sick of Stupidity is Nederlands en perst er netjes tien bolletjes uit van gemiddeld anderhalve minuut (nog niet). En hoe!

Met (ex)-leden van Jesus Cröst, Kugra en Gewoon Fuckin Raggen kan het haast niet anders dan dat er kwalitatief hoogstaande grindcore (ik weet het, het klinkt gewoon verkeerd) tevoorschijn getoverd wordt. Kloppende basriedels, chaotisch gerag, aanstekelijk drumgeweld (kusjes!) en een hysterisch atmosferische grindvoorman, met een heerlijk authentieke livesound die enorm strak gespannen staat, goed om bejaarden te overtuigen van het feit dat de Duitsers nog maar eens zijn binnengevallen.

Dik, dik, dik in orde. Meteen een voltreffer voor de heren van SOS. Mijn ziel hebben ze alvast gered van de verveling. Als jij grindcore de ideale manier vindt om je uit te leven of om mee te relaxeren, geef deze dan ook eens een beurt! Absolute tip!

Tracklisting:
 Sick of Stupidity

 1. Oppositional Defiant Disorder
 2. Denial & Deception
 3. Anno Domini
 4. Blazing Surge Fist
 5. Squandered
 6. Social Alienation
 7. Nitroglycerin Incineration
 8. Bottleneck
 9. 7/11
 10. Slumber of Humanity
 11. Crushed, Corrupted, Convicted

Line-up:

 • Zoran – Keel
 • 13 – Keel
 • Bruno – Gitaar
 • Lemmy – Drums

Links: