Perditor – In Signo Suo

Perditor – In Signo Suo
Ordealis Records, 2004

Deze maand vielen drie cdtjes van Ordealis door de brievenbus. Naast Gholgoth en Gnostic (recensies ergens laat deze maand) mocht ik ook de MCD “In Signo Suo” van Perditor ontvangen, en deze cd bevalt mij ontzettend goed!

Perditor brengt hoog tempo smerige black metal, zoals ik die het liefst hoor. De vocalen klinken af en toe lekker ziek, het drumwerk is fantastisch en deze MCD scheurt de volle 25 minuten genadeloos door!

Perditor - In Signo Suo

In het begin van het openingsnummer “Hellstorm” kotst vocalist Azazel zijn eerste geluid uit, gevolgd door een sterke, snelle black metal riff. De rest van het nummer houdt de belofte vast dat dit een geweldige MCD gaat zijn, en die belofte wordt volledig waargemaakt terwijl de cd verder draait. Het lange nummer “Nekromantik” gaat met een laag tempo intro van start, welke vervolgd wordt door een heerlijk smerige solo en wederom een sterk staaltje brute black metal, wat de rest van de MCD aanhoudt. “In Signo Suo” is zo weer afgelopen, maar verveelt totaal niet!

Op de Ordealis site is onder “War news production – CD/MCD” een mp3 van het laatste nummer “Empire of the Black” te beluisteren.

Ik heb de heren van Perditor helaas nog niet live meegemaakt, maar ik kijk uit naar de eerstvolgende mogelijkheid die zich aanbiedt. Ergens later in 2004 gaat de eerste full-length uitkomen van deze band, alsook een dubbele split LP met 3 andere bands. Beiden ongetwijfeld het wachten waard!

Tracklist:

  1. Hellstorm
  2. Nekromantik
  3. Chaotic Demonic Raging Madness
  4. Forthcoming Millennium
  5. Empire of the Black

Line-up:

  • Azazel – Bass & Vocals
  • Lord Sauron – Guitars

Link: