Mütiilation – Majestas Leprosus

Mütiilation – Majestas Leprosus

Je hebt smerige blackmetal en je hebt smerige blackmetal. En dit is de overtreffende trap op de schaal van ranzigheid. Zwaar Satanische blackmetal op de meeste rauwe en simplistische manier als maar mogelijk is.

Mütiilation is kult, pure kult. Een band met een verleden, en niet zo maar de zoveelste band uit de Franse blackmetal scene. De Franse blackmetal scene is alom bekend vanwege de rauwe blackmetal bands als Sombre Chemin, Vlad Tepes, Belonos, Blut Aus Nord en deze Seth. De rauwe blackmetal van deze acts gaan gepaard met alles wat cliché en standaard is in de huidige blackmetal scene. Corpsepaint, gelimiteerde oplages, een evil image en een vrij slechte productie. Nu heeft Mütiilation de leiderspositie in die Franse scene en heeft in het verleden een aantal releases uitgebracht (“Vampires Of Black Imperial Blood, “Remains Of A Ruined Dead Cursed Soul”) met een werkelijk sublieme kwaliteit en die zeker respect in de underground scene afgedwongen hebben.

Deze nieuwe CD Majestas Leprosus gaat verder waar de vorige gebleven was (“Remains Of A Ruined Dead Cursed Soul” buiten beschouwing latend, omdat deze opnamen al tien jaar oud waren en dus geen nieuw werk bevatten). Dus we gaan weer verder met de mechanische sound die al zo bekend was van onder andere “Black Millenium”, een gave rauwe sound met een flinke dosis ruis en een lugubere sfeer.


Destroy your life for Satan!

Tracklist:
1. Introducing the Plague
2. Tormenting my Nights
3. Destroy your life for Satan
4. Bitterness Bloodred
5. Majestas Leprosus
6. Beyond the Decay of Time and Flies
7. The Ugliness Inside
8. If those Walls could speak
9. Words of Evil

label contact: ordealis@hotmail.com