Kraanium – The Art of Female Sodomy

Kraanium – The Art of Female Sodomy
Pathology Explicit Recordings, 2009

That’s my mother you’re pissin’ on. Ja, het feest kan beginnen. Aan de hoes te zien zijn ze niet van de poes, dit Kraanium. Deze Noren brengen na hun debuut Ten Acts of Sickening Perversity dit The Art of Female Sodomy uit, in ultrabrutale stijl. Death metal, extreme death metal.

Mensen, dit is waanzinnig extreem brutaal. Die woorden worden een beetje hol na een tijdje, maar er zijn niet veel andere woorden die dit kunnen omschrijven. Abnormaal vettig. Ga maar meteen naar gortigheidsniveau Disgorge, Devourment of Brodequin. Het drumwerk klettert zeer dynamisch en er is veel ruimte voorzien voor slams en gewelddadig gepit. Reutelende riffs ondersteund door dreunende basgolven, een “zanger” die zich veruitwendigt met slokdarm en luchtpijp… een afrekening voor je trommelvliezen.

Denk nu niet dat met perverte samples en extreem bruut gebeuk en wat slams de kous af is. Je merkt dat men wel gewend is te variëren in de sound. Grindsequenties en opzwepende thrashritmes worden compleet vermassacreerd in gortig brute death/”slam”. Ultravettig spul, uit Noorwegen nota bene! Aanrader.

Tracklisting:

  Kraanium

 1. Severed Stump Fistfuck
 2. Reverse Abortion
 3. Human Flesh Devourment
 4. Masturbation With Fermented Entrails
 5. Double Barrel Penetration
 6. Pleasure Through Horrendous Torture
 7. Blood Splattered Satisfaction (Waking the Cadaver cover)
 8. Sodomize Lacerate And Murder
 9. Perverted Sensation (Bonus Track)
 10. Stench Of Putrid Innards (Bonus Track)

Line-up:

 • Grindmaster Flesh (Martin Henning) – Vocals
 • Hacksaw Henry (Mats) – Guitar, Vocals
 • Gore-Tex (Vidar “Voidar” Ermesjø) – Guitar
 • Ian-Sane – Bass
 • Freedy Machine (Fredrik) – Drums

Links: