Kalki Avatara – Mantra For The End Of Times

Kalki Avatara – Mantra For The End Of Times
Shaitan, 2009

Die Hell-10-Kabbalus heeft het maar druk met zijn misantropie. De mensheid is verdorven en de hele wereld zal het weten ook. Ofschoon zijn boodschap op de nodige bijval kan rekenen in Staphorst en omgeving, pakt ome Hell het vooral een stuk satanistischer aan. In brak Engels laat hij de luisteraar weten dat het luisteren naar zijn muziek echt slecht voor je mentale gezondheid en dat hij niet verantwoordelijk is voor de gevolgen. Stiekem moet die Hell dan toch een geschikte peer zijn.

Over naar de muziek dan maar. De muziek op Mantra For The End Of Times doet me denken aan de laatste twee platen van Solefald, gecombineerd met Saurian Meditation van Karl Sanders en wat epische elementen van het betere Bathory werk. Het niveau van Bathory wordt dan net gehaald, maar vergeleken met Solefald en Karl Sanders is dit Kalki Avatara deerniswekkende troep. De grunts en screams van ome Hell klinken als een Tasmaanse duivel met een longontsteking gecombineerd met de snik van wijlen Hazes. Compleet lachwekkend dus. Ook de blikken productie doet het geheel bepaald geen goed.

Satan en co zullen zich ongetwijfeld een slag in de rondte lachen wanneer ze deze plaat zouden horen. Misschien kan Ome Hell zich beter gaan storten op een carrière als schlagerzanger. Wat een zielloze troep is dit!

Tracklisting:

    KalkiYaguBizarreKleinII

  1. Mankind Collapse
  2. Ruins Of Kali Yuga
  3. Purification
  4. Awaiting The Golden Age

Line-up:

  • Hell-10-Kabbalus – vocalen, gitaren, toetsen
  • Nighthorn – bas
  • Aeshla – drums

Links: