Infant Annihilator – The Palpable Leprosy Of Pollution

Infant Annihilator – The Palpable Leprosy Of Pollution
Eigen Beheer, 2012

Eens kijken in mijn deathcore-mapje. Aegaeon, Beakdown of Sanity, Here Comes The Kraken, Impurit of Mriya, Rose Funeral, Suicide Silence, State of East London, The Last Felony, The Oppressor, Thy Art is Murder, Whitechapel… oh ja, Taking Your Last Chance, die zijn misschien concurrentie voor dit Infant Annihilator. De rest. No chance. Infant Annihilator is krankzinnig namelijk. Infant Annihilator is wat deathcore aantrekkelijk maakt voor iemand die into extreme metal is.

Het is bijna een karikatuur van deathcore, toegegeven, maar het is zo hard en brutaal dat het overdreven lekker is. De breakdowns zijn niet meer van die aard dat ze een nummer even laten temporiseren, neen, het dient om je met je schedel tegen het podium aan te laten drillen en te vragen om meer. Infant Annihilator bestaat uit een bende maniakken die uit ieder onderdeel van hun muziek het maxiale willen halen. Maximale beatdown, maximale machinegeweer hyperblast, maximale techniek in de staccato slaggitaren, maximale vocale prestaties met een menselijk prestatievermogen… Daarbij nog eens ongelofelijk sterke shredding en chuggs, solo’s en riffing. En ja, het is er allemaal over, soms ver over, maar het is zo extreem gewelddadig en lekker. En grappig! Bekijk hun clip maar even.

Deathcore is maar een niche binnen de metalscene, maar een band als Infant Annihilator geeft mijn mapje “Deathcore” bestaansrecht, geeft mij reden om specifiek dat mapje te openen. Ik krijg keer op keer een vreemde slappe lach als ik deze plaat hoor, het is overdreven en zo aanstekelijk brutaal tegelijkertijd, vrijwel uniek. I love Infant Annihilator, ik sta ze mijn volgende kindje af als ze dat willen. Extreem geil! GEWELDIG!

Tracklisting:
Infant Annihilator

 1. New Born Porn
 2. I. Infant Annihilator
 3. Devotion to the Child Rape Syndicate
 4. II. Anal Prolapse Suffocation
 5. Whorespawn (Bloodline Defiled)
 6. III. Embryonic Fetish [ft. Alex Teyen]
 7. Immeasurable Foetal Mutilation
 8. Torn From the Womb
 9. Cuntcrusher
 10. Pinned Down and Fisted
 11. Flayed and Consumed [ft. Lucas Mann]
 12. Bathed In Placenta
 13. The Palpable Leprosy of Pollution [ft. Bill Williams]
 14. Decapitation Fornication
 15. An Exhalation of Disease
 16. Paedophilic Supremecy

Line-up:

 • Eddie Pickard – Guitars, Bass
 • Aaron Kitcher – Drums
 • Dan Watson – Vocals

Links: