Goatsmegma – Goat Separatist Movement

Goatsmegma komt uit Estland en brengt op dit tweede album een portie vuige black/death. Voorgaande releases (het debuut Demonic Goat Smegma Eating Ritual en de split met Antichrist) wisten de burelen van Zware Metalen niet te vinden. Gelukkig weet het label waar Goatsmegma tegenwoordig onderdak heeft gevonden ons wel te bereiken. De muziek van Goatsmegma wordt door Godz Ov War in de markt neergezet als black/death, hoewel sommigen het eerder war metal zouden noemen.

Hoe dan ook, de muziek van Goatsmegma raast en raast maar door. Tijd om op adem te komen krijg je als luisteraar nauwelijks. Het voelt alsof je op het slagveld staat en constant weg moet duiken voor een inkomende mortier of handgranaat terwijl de ledematen van minder fortuinlijke frontsoldaten je om de oren vliegen. Op de drums na zit er op elk instrument een bak vervorming en dat zorgt voor een allesvernietigende sfeer maar na een half uurtje ken je het trucje ook wel. Nummers als Drowning Into Goat SpermSadistically Murdered By Goat Rebels (beiden lijken me een niet te prefereren manier om aan je einde te komen) en Putting The Bomb Under The Church zijn onderling inwisselbaar.

Het is Goatsmegma nog niet gelukt om zich van genregenoten te onderscheiden. De band bestaat ook pas vier jaar dus tijd om zich te gaan ontwikkelen is er genoeg. Voorlopig komt de band weg met een dikke voldoende en hetgeen op Goat Separatist Movement wordt geboden is niets om je voor te schamen. Omdat er op elk moment wel ergens een oorlog woedt, kan Goatsmegma nog jaren mee en zal het haar plekje in de underground wel gaan verwerven.

Score:

78/100

Label:

Morbid Chapel Records, 2022

Tracklisting:

 1. Intro
 2. Coprophilic Temptation
 3. Extermination Of All Life
 4. Drowning Into Goat Sperm
 5. Sadistically Murdered By Goat Rebels
 6. Enforcing Genocide In Order To Fulfill Lucifer’s Will
 7. Goat Separatist Movement
 8. Putting The Bomb Under The Church
 9. Decapitating The Holy Prisoners

Line-up:

 • Wroth Desecrator – Zang
 • Commander Of The Demonic Axe – Gitaar
 • Goathanger666 – Gitaar, basgitaar
 • Sadistic Hellblast Impaler – Drums

Links: