Evil Invaders – Feed Me Violence

Wie de afgelopen jaren op een festival is geweest, heeft dikke kans de Belgen van Evil Invaders eens gezien te hebben. Sinds debuut Pulses Of Pleasure speelden de heren veel live en niet alleen in de Benelux. Tussen het vele spelen door werd Feed Me Violence geschreven en opgenomen.

Ook op de tweede plaat wijkt Evil Invaders natuurlijk geen millimeter af van de stijl. Het is een stijl die de vier heren op het lijf is geschreven en resulteert in een uitstekende release. Met ijzersterke riffs a la Kreator en Destruction en dito zanglijnen consolideert Evil Invaders een solide status in de scene. Feed Me Violence klinkt aan alle kanten volwassener en laat horen dat het vele live spelen zijn vruchten heeft afgeworpen. Wat hierbij zeker heeft geholpen, is de vette productie van Feed Me Violence. Ook hier heeft de band duidelijk aandacht aan besteed.

Feed Me Violence is een belangrijke tweede release geworden voor Evil Invaders, waarmee de band bewijst geen eendagsvlieg te zijn. Ik kijk nu uit naar de zomerfestivals van 2018 en hoop Evil invaders dan weer live te zien.

Score:

83/100

Label:

Napalm Records

Tracklisting:

 1. Mental Penitentiary
 2. As Life Slowly Fades
 3. Suspended Reanimation
 4. Broken Dreams In Isolation
 5. Feed Me Violence
 6. Oblivion
 7. Shades Of Solitude
 8. Anger Within
 9. Among The Depths Of Sanity

Line-up:

 • Joe – Vocalen, Gitaar
 • Max – Gitaar
 • Joeri – Basgitaar
 • Senne Jacobs – Drums

Links: