Cryptorsatan – Alienus Xxatthannus Lamenthatius

Cryptorsatan – Alienus Xxatthannus Lamenthatius

Eigen Beheer, 2013

Lord ov Hell, zo heet de onverlaat die schuilgaat achter Cryptorsatan. Hij startte in 2011 met het maken van zijn duivelse … dingen en blijft er gezwind mee doorgaan tot iemand hem tegenhoudt. Dit is mijn poging om hem tegen te houden. Alienus Xxatthannus Lamenthatius zou een best of zijn, lijkt me moeilijk eigenlijk, aangezien alles wat deze dwaas ooit uitspuwde gelijkwaardig is, namelijk 0/100. Momenteel staat zijn cultmateriaal nog gratis te downloaden op zijn site en kun je overal argeloos zijn lawaai streamen op Youtube.

Hebt u ook die kortfilm Rubber Johnny gezien van Chris Cunningham, de man die de video’s van Aphex Twin zoals Windowlicker en Come To Daddy maakte? Wel, wat je hoort op Alienus Xxatthannus Lamenthatius lijkt op het geluid dat uit Rubber Johnny komt. Meestal zijn het keelklanken die het overgrote deel van België uit Kim De Gelder wil horen komen, terwijl hij stikt in zijn eigen uitwerpselen, iets wat hij met zijn onhandige psychose-imitatiegedrag wel eens zou kunnen bekomen.

Niet dat het enig verschil uitmaakt, maar ik geef toch ook nog even mee dat hier en daar een soort van namaak tweedehands Casio-keyboard uit 1980 te vinden zijn in deze herrie en hier en daar door dodo’s geprogrammeerde drumpatronen te bekennen zijn tussen de reutels van deze smiecht. Desalniettemin zal National Geographic er geen interesse voor tonen.

“Ja maar, hoe klinkt dit nu eigenlijk?”, vraagt u zich nu misschien af. Als u het zich nog niet weet voor te stellen dan zal ik het nog eens proberen uitleggen. Stap 1: neem een lepel kaneel en probeer het goedje door te slikken. Stap 2: steek je vinger in het toiletwater en daarna zo diep mogelijk in je keel. Stap 3: laat je reet en/of venusheuvel harsen en laat de hars verwijderen door een 76-jarige dame met de naam Mathilda, die lijdt aan extreme Parkinson en nymfomanie.

Voilà. Hoe was het?

Tracklisting: Cotard Syndrome – Suggestion Of The Last Days

  1. Intro II [Blakullariummedium]
  2. Daemonium Castelnormandia I
  3. Black Winter Throned Inspiration (Phoenixus Desperatus)
  4. Vulva Blasphema [Fucking Mary]
  5. Crows of Erebus [Les Voix Malicieux de L’Enfer](Unreleased Version)
  6. Pornogoatslaying

Line-up:

  • Lord ov Hell

Links:

Score: 0/100