Clitoridus Invaginatus – Putrid Pussy Warehouse

Clitoridus Invaginatus – Putrid Pussy Warehouse
Pathologically Explicit Recordings, 2008

Sommigen onder jullie zullen niet verder lezen dan de bovenstaande groepsnaam en de titel van de cd… begrijpelijk. Bij sommigen onder jullie bespeur ik misschien gegiechel, of zelfs een schaterlach… ook begrijpelijk! En sommigen onder jullie zullen hun wenkbrauwen schuintrekken en lichtjes zuchten… eveneens begrijpelijk. Wat ik hiermee wil aantonen is dat ik gewoon een begripvolle mens ben. Een empatische mens van vlees en bloed, en ook van een paar rare trekjes. Net als Clitoridus Invaginatus, twee sympathieke pastamannen uit Milano. Na hun illustere demo Buried Cunts vonden ze het hoog tijd om een volwaardige cd uit te brengen. Putrid Pussy Warehouse, zo doopten ze het schepsel. Zoals je al merkt zijn deze mannen echte liefhebbers van de vagina, en terecht! Het verschil met de doordeweekse man is wel dat de heren van Clitoridus Invaginatus fan zijn van de vagina in al zijn vormen, smaken en fasen van ontbinding.

Met een groovende hiphop(hoera)-intro doet de muziek zijn intrede in de huiskamer (net als bij de laatste Gut cd The Cumback overigens). Een relatieve stilte voor de storm. Lompe midtempo goregrind met brute deathmetal wordt uitgekotst door de luidsprekers. Vrij staccato en warempel, complexe gitaarstukken, drommels uitzonderlijk voor dit genre nietwaar? Wat wel opvalt, is dat deze gitarist weigert snel te spelen. Of het niet willen of niet kunnen is, Joost mag het weten, maar echt storen doet het niet. De gitaar(s)sound is clean, maar heerlijk. Bij vlagen doet het me denken aan XXX Maniak, en dat is een compliment.

Het geheel blijft afwisselend, mede ook door het scala aan dierlijke geluiden. De zanger is erg veelzijdig, zijn stemgeluid universeel: middernachtelijke oerwoudgeluiden, plons de gekke drol-galm-en-walmen, klanken van boulemische fotomodellen vol spuitwater die hun favoriete hobby uitoefenen… teveel om op te noemen. Erg lekker!
Een electronische drum is meestal een spijtige zaak, en dat had men op tijd door. Er is bewust gekozen om deze “behoorlijk” op de achtergrond te laten. Het feit dat alles meestal vrij midtempo blijft helpt natuurlijk wel. Verstandig gezien van deze wacko’s. Al bij al een degelijke cd in het genre!

Genieten doe je met mate, althans, dat vertelde mijn ex-heroïnehoer me toch voor ze stierf. En gelijk heeft ze. Goregrind en goredeath neem je niet in te grote porties. Putrid Pussy Warehouse is een relatief makkelijk verteerbare schijf, mede door het vrij lage tempo (zeker in vergelijking met ander gore grind en death), daarom raad ik het ook aan aan mensen die eens willen proeven van een beetje gore, maar niet té ver willen gaan. Een mens heeft zijn grenzen nietwaar?

Tracklist:
Concrete

 1. Clitoridus Invaginatus
 2. Real Gushing Orgasms
 3. Rectal Fog
 4. Menstrual Problems
 5. The Smell Of Burned Diarrhea
 6. Scat Force
 7. Cock Aviaria
 8. I Will Rape You On A Pallet
 9. Vaginal Supremacy
 10. Melodic Delirium

Line-up:

 • Max (Criminal Exhaler) – Guitars, putrid vocals, pig vocals and screams
 • Baffo (Totò squirt Inhaler) – Bass, wet vocals and production

Links: