Bullseye-Powerrock – Attitude ?!

Bullseye-Powerrock – Attitude ?!

Bullseye-Powerrock is een band die opgericht is in het voorjaar van 2000. De band moest boven de rest uitspringen op het gebied van stevige rockmuziek. Dit resulteerde in de in eigen beheer uitgebrachte CD Attitude ?! Bullseye-Powerrock is nog opzoek naar een label.

Dan heb ik de CD hier voor mij liggen. Wat direct opvalt is het grafisch goed vormgegeven boekje. Compleet met teksten en foto’s van de band. Ook de CD zelf heeft mooie bedrukking gekregen. Zeker voor een CD die is uitgebracht in eigen beheer ziet het er erg goed uit.

Dan over de muziek op Attitude ?! De band Bullseye-Powerrock laat met deze CD zeker zien dat ze stevige rockmuziek kunnen maken. De vier nummers op de CD zijn goed opgebouwd en lekker afwisselend in stijl. In de nummers zelf worden zang, gitaar, en drums erg goed afgewisseld en elk nummer valt ook goed samen als een geheel.

Ik heb de CD inmiddels al vaak opgezet en ik heb me er nog geen moment mee verveeld. Het is 24 minuten lang heerlijke rockmuziek uit je boxen en dat natuurlijk zo vaak als dat je hem op zet!


Tracklist:

  1. Misery Instead
  2. Craving in Sorrow
  3. Rolling Thunder
  4. Ain’t Gonna Beg


Line up:

  • Marco Vreeburg: vocalen / gitaar
  • Danny van Heeswijk: gitaar
  • Edwin ‘frog’ Vreeburg: bassgitaar
  • Eddy Jongeneel: Drums

links:
Bullseye-Powerrock