Bestial Warfare – Desecrating Goat Assault

Op t.v. verschijnen de eerste aankondigingen voor kerstfilms, de bijbehorende kerststollen liggen alweer weken in het schap en ik heb (zoals elk jaar even onbedoeld als ongewenst) alweer een flard van Mariah Carey’s All I want For Christmas opgedrongen gekregen. Voor wie ook zijn buik nu al vol heeft van alle kerstnummers en dito sfeer kan zich vanaf enkele dagen voor de geboortedag van Jezus Christus laven aan deze e.p.

De belachelijke bandnamen ten spijt brengt dit trio een e.p. met daarop een prima mix van black en death. Als je minstens een cd, cassette, lp, of T-shirt van Nunslaughter, Blasphemy of Goatlord in je collectie hebt dan gaat dit in je straatje passen. Het tempo ligt over het algemeen hoog, de drummer kan het net bijbenen, er wordt gescreamd en gegrunt dat het een aard heeft en technische structuren of breaks worden vakkundig gemeden. Het komt de atmosfeer ten goede en dat is precies wat je als liefhebber voorgeschoteld wilt krijgen.

Waar twee jaar geleden nog een demo werd uitgebracht met daarop acht titelloze nummers moeten we het nu met slechts vijf nummers doen. Het woordje “slechts” staat in voorgaande zin niet  toevallig genoemd want dit zijn vijf pareltjes. Natuurlijk niet wat betreft geluidskwaliteit. Wie een gladde productie verwacht kan Bestial Warfare beter laten liggen. Wie daarentegen gaat voor een grimmige sfeer, waarbij blasfemie op muziek wordt gezet en tegelijkertijd tot kunst wordt verheven, heeft er met dit Duitse gezelschap een goede band bij.

Label:

Godz Ov War Productions, 2020

Tracklisting:

  1. Impaled Human Scum
  2. Genocide Ceremony (Congregation Ablazed)
  3. Human Sacrifice (Pig Messiah Decapitated)
  4. Iron Bloodlust Inflamed
  5. Antichrist Inflamed

Line-up:

  • Decius Christgrinding Hammerfist – Zang, Gitaar
  • Blasphemer Evocator Incinerator Mass – Basgitaar, zang
  • Death Tyrant Of Satanic Vengeance – Drums

Links: