Ancient Dome – The Void Unending

Ancient Dome bestaat al sinds het jaar 2000 en in die tijd had de band nog maar drie langspelers uitgebracht. The Void Unending is anno 2017 de titel van de vierde langspeler van de thrashende Italianen.

Verwacht van Ancient Dome geen agressieve, furieuze thrash, maar bereid je voor op zeer melodieuze thrash-light. De composities lijken van hot naar her te springen, waardoor The Void Unending erg chaotisch over komt. Zanger Jerry helpt ook niet echt mee om een lekker geluid neer te zetten met zijn Italiaans-Engels en beknepen zang. Het klinkt meer dan eens alsof de bandleden stuk voor stuk een ander nummer aan het spelen zijn zonder dat iemand een toegevoegde waarde geeft aan de compositie.

Kort samengevat horen we een vijftal muzikanten die geheel los van elkaar hun deel van het nummer hebben ingespeeld en vervolgens allemaal hun eigen interpretatie aan de nummers hebben gegeven. Nee, The Void Unending is echt eentje voor de liefhebbers en ik vermoed dat er daar niet zoveel van zullen zijn.

Score:

55/100

Label:

Punishment 18 Records, 2017

Tracklist:

 1. Target :unknown
 2. Black Passage
 3. The Void Unending
 4. IV Logic Of Nonsense
 5. Panic Generator
 6. The Rules Of Hate
 7. Fifht Dimension
 8. D.I.E.(Droids In Eiile)
 9. Chain Reaction

Line-Up:

 • Pol – Gitaar
 • Jerry – Zang
 • Giò – Bas
 • Marco – Gitaar
 • Joe – Drums

Links:

Bewaren

Bewaren

Bewaren