Anal Cunt – Wearing Out Our Welcome

Anal Cunt – Wearing Out Our Welcome
Wicked Sick Records, 2011

Anal Cunt is toe aan zijn 28ste cd en 845ste nummer. De beste grindcoreband ter wereld Anal Cunt is net terug van tournee met Arch Enemy en HammerFall en verblijdt ons met een vers album. Elf subliem geproduceerde nummers, met als titel Wearing Out Our Welcome.

De muziek van Anal Cunt spreekt voor zich. Subtiele humor wordt gecombineerd met progressieve grindcore en krijgt vorm door middel van originele arrangementen. De teksten zijn dermate hilarisch dat je meteen je kennissenkring zal opbellen om hen te laten luisteren naar Beating Up Niggers That Sell Fake Crack of Don’t Offer Me Weak Drugs or I’ll Kick Your Fucking Ass waar luidop geschreeuwd wordt om hard drugs. Nothing’s Offensive Anymore is dan weer een sociaal-kritisch nummer waarbij vrije meningsuiting vanuit een kritisch oogpunt benaderd wordt, net als Caring About Anything Is Gay. Wellicht zullen de grincore-collega’s niet kunnen lachen met Tsunasum, maar dat wordt dan weer volledig gecompenseerd met afsluiter We Are Anal Cunt.

Opnieuw een uiterst kwalitatieve plaat van Anal Cunt. Merk vooral ook op dat de riff uit Cop Calling Faggot en Wearing Out Our Welcome precies dezelfde is. Reden te meer voor deze uitzonderlijke score, waar ze bij Anal Cunt zeer tevreden mee zullen zijn. De credits voor de songtitels gaan trouwens naar de diegenen die er 100 dollar per stuk voor betaalden (hetgeen in tegenstelling tot de rest van deze review geen quatsch is). Anyway, Seth Putnam for President!

Tracklisting:

  Anal Cunt

 1. Beating Up Niggers That Sell Fake Crack
 2. One Man Ghetto
 3. Cop Calling Faggot
 4. Tsunasum
 5. Get On Your Knees Cunt
 6. Don’t Offer Me Weak Drugs or I’ll Kick Your Fucking Ass
 7. Wearing Out Our Welcome
 8. Nothing’s Offensive Anymore
 9. Wasting Time Writing Anal Cunt Songs
 10. Caring About Anything Is Gay
 11. We Are Anal Cunt

Line-up:

 • Seth Putnam – vocals, guitar
 • Josh Martin – guitar
 • Tim Morse – drums

Links:

Score:

1/100