Vornoff – 2002 Recordings

Vornoff – 2002 Recordings
Eigen Beheer, 2010

We gaan het kort houden. Vornoff staat gelijk aan de Deen Svest, een bezige bij die in een groot aantal ambient-achtige bands zit, vooral op solo. Steeds bands met een black metal-uitstraling die weinig tot niets te maken hebben met dit demonische genre. Vornoff is zo’n project dat met de onregelmaat van een vrouw in de overgang een plaat menstrueert. Met 2002 Recordings vervalt Vornoff in een oude gewoonte, en brengt Svest zijn eigen release opnieuw uit.

Dit kleinood bevat drie nummers. Een korte (en vrij simpele) piano-intro tegen de achtergrond van een brommend geluid, een akoestisch gitaarnummer met piano en wat synths en nog eens hetzelfde om af te sluiten. Plaat van de eeuw dus.

Ik kan me niet inbeelden dat iemand hier op zit te wachten. Het kan misschien akoestici bekoren die houden van een simpele 4-track MD-uitvoering van Sieghetnar of VoidWork, al zullen dat slechts enkelingen zijn die verscholen in een klein, met schimmelplekken bezaaid, hoekje verstoppertje spelen met zichzelf tijdens de feestdagen.

Tracklisting: Vornoff

  1. Sagntid
  2. Den Stribede Kiste
  3. Stormen Varsler Savn

Line-up:

  • Svest

Links: