Zware Metalen en P60 presenteren twee uitverkochte afscheidsoptredens van Distillator

UPDATE 2: Beide shows zijn nu uitverkocht. We wensen iedereen veel plezier!

UPDATE: Omdat de matineeshow in één keer is uitverkocht, doen Distillator en Grindpad een tweede optreden op zondag 27 december! De zaal zal openen om 19:00 uur en Grindpad start om 19:30 uur. De dertig kaartjes gaan op zaterdag 28 november om 10:00 uur in de verkoop.

Na een uitverkochte deathmetaleditie (met Graceless, Disquiet en Mouflon) en blackmetaleditie (met Terzij de Horde en Doodswens) pakken Zware Metalen en P60 door met nog een laatste jubileumconcert in 2020! Op zondag 27 december kan van twee dagen kerstdiner uitgebuikt worden in Amstelveen met het allerlaatste optreden ooit van Distillator. Vanwaar die haast? De Nederlandse thrashmetalband zal vanaf 2021 met een geheel nieuw geluid verder gaan als Cryptosis, maar speelt nog één keer in haar oude gedaante. In de support brengen we Grindpad, dat het met haar no-nonsense crossover thrash moeilijk zal maken om stil te blijven zitten. Toxic Waltzen maar!

De voorverkoop start op vrijdag 27 november om 12:00 uur. Er zijn dertig kaartjes beschikbaar en ze moeten minstens per twee gekocht worden vanwege de tafelopzet in de zaal. Het is een matineeshow: de zaal gaat open om 15:30 uur, Grindpad start om 16:00 uur en Distillator is afgelopen om 18:00 uur.

Links: