De laatste exemplaren van het Zware Metalen jubileumshirt zijn nu te koop!

UPDATE: We hebben inmiddels meer dan de helft van de shirts verkocht. Reserveer dus snel een van de laatste exemplaren!

Dachten jullie nou echt dat we ons twintigste bestaansjaar af gingen sluiten zonder een gelimiteerd shirt uit te brengen? Niemand minder dan Bram Bruyneel (tekenaar voor onder andere Memoriam, Fleshcrawl, Bodyfarm, Milking The Goatmachine, en Graceless) heeft voor Zware Metalen een monsterlijk bruut ontwerp gemaakt, dat wij met zwartgeblakerde liefde op onze shirts hebben laten drukken. De oplage is beperkt tot 200 stuks, dus wees er snel bij!

We hebben de illustratie laten drukken op vertrouwde Gildan Heavy Cotton t-shirts. Op de voorzijde staat de tekening van Bram Bruyneel en op de achterkant staat ons logo. Het zijn unisex shirts (afmetingen) en de maat gaat van S tot en met XXL. Enkele van onze walgelijke redacteuren zijn uit hun kelder en zolderkamer gekropen en hebben gefungeerd als ondankbaar fotomodel, zodat je kan zien hoe superieur de shirts wel niet zijn. De prijs voor zo’n draagbaar meesterwerk is €12,50 per stuk. Verzending naar Nederland is €5,00 per bestelling, naar België of Duitsland €7,50.

 

 

Bestellen? Houd dan rekening met het volgende:

  • Zware Metalen stuurt je een factuur van €12,50 per shirt plus de relevante verzendkosten (voor Nederland €5,00 en voor België of Duitsland €7,50, buiten die regio zullen de verzendkosten oplopen).
  • We ontvangen de shirts in de week van 14 december. Indien je betaling voor die tijd binnen is, sturen we de shirts meteen naar je op en is de kans zeer groot dat je ze voor kerst zal ontvangen.
  • Een aantal shirts zullen verkrijgbaar zijn bij de aankomende jubileumconcerten van Zware Metalen in P60 (zondag 27 december met Distillator en Grindpad). Het is mogelijk om je shirt nu alvast te bestellen en straks zonder verzendkosten op te halen bij P60. Als je een kaartje hebt natuurlijk, want de concerten zijn uitverkocht.