Zware Metalen zoekt (nog steeds) versterking!

De aanlevering van muziek en de aanbiedingen om interviews af te nemen zijn de afgelopen jaren alsmaar blijven stijgen, en inmiddels bezoeken we ook weer zoveel mogelijk concerten en festivals. Bands, labels en organisatoren van over heel de wereld zien in Zware Metalen een platform om hun muziek en evenementen in het voetlicht te krijgen. In het Nederlandstalige gebied wordt Zware Metalen door haar lezers erkend en gewaardeerd als autoriteit op het gebied van de zwaardere muzieksoorten, maar ook daarbuiten groeit de site gestaag aan naamsbekendheid. De uitsluitend uit vrijwilligers bestaande redactie telt momenteel meer schrijvers dan ooit tevoren! Daar zijn we uiteraard trots op, maar om alle genres ook structureel goed aan de man te brengen, zijn we specifiek voor de onderstaande genres nog opzoek naar een stel enthousiaste, schrijvende handen!

    • Thrash metal
    • Doom
    • (Hard)Rock / Heavy metal
    • Death metal

Bij Zware Metalen bepaal je zelf welke albums je bespreekt, welke bands je interviewt en welke concerten en festivals je bijwoont. Buiten de toegang tot promo’s, accreditaties en muzikanten bieden we een gezellige en hechte club enthousiastelingen, gestructureerde organisatie en coaching om je schrijven alsmaar te blijven verbeteren. Gewoon aanmelden dus! Oh, en het zou mooi zijn als je twee proefrecensies meestuurt. De albums mag je zelf uitkiezen.

Lijkt het jou wat om je in te zetten voor de (lokale) metalscene en te schrijven over de mooiste muziek die onze planeet te bieden heeft? Weet jij jouw mening goed op ‘papier’ te verwoorden? Stel je dan aan ons voor via een mailtje. Ook als je nog vragen hebt na aanleiding van de bovenstaande tekst, kun je die uiteraard gewoon mailen. Antwoord gegarandeerd!