Win kaartjes voor The Skull in Amstelveen!

Dooooom! The Skull komt naar P60! Met de originele Trouble-leden Eric Wagner en Ron Holzner doet deze heerlijke band 26 september het Amstelveense podium aan. En Demon Eyes staat met diens opzwepende, occulte powerrock in het voorprogramma. Een fijn avondje al met al waar Zware Metalen graag twee kaartjes voor weggeeft.

Wil jij kans maken op kaartjes voor deze lekkere sombere avond? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Skull’. Deelname sluit 21 september om 12:00 uur.

Link:

P60

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagopzetter (zoals poppodia en platenmaatschappijen).