Win kaartjes voor The Dutch Queen Tribute in Eindhoven!

Ervaren muzikanten die de beste nummers van het legendarische Queen ten gehore brengen: The Dutch Queen Tribute. Een genot voor de oren op 21 september in Effenaar in Eindhoven. Het concert is uitverkocht maar bij je vrienden van Zware Metalen kun je gewoon twee kaartjes winnen! 

Wil jij kans maken op kaartjes voor deze mooie avond? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Queen – Effenaar’. Deelname sluit 18 september om 12:00 uur.

Link:

Effenaar

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagopzetter (zoals poppodia en platenmaatschappijen).