Win kaartjes voor The Contortionist in Haarlem!

Het heerlijke muzikale gezelschap The Contortionist komt 26 juni naar de Haarlemse Patronaat om een aangename mix te laten horen van snoeiharde metal en psychedelische passages. Met Palm Reader in het voorprogramma wordt het een avond om van te watertanden. En jij kunt erbij zijn want Zware Metalen geeft twee kaartjes weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor deze hele fijne avond? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Contortionist’. Deelname sluit 21 juni om 12:00 uur.

Link:

Patronaat

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagopzetter (zoals poppodia en platenmaatschappijen).