Win kaartjes voor Tankcsapda in Rotterdam!

We verstaan er geen hol van, maar lekker is het wel: Tankcsapda! Als Lemmy in Hongarije was geboren, had Motörhead geklonken als deze mannen die als sinds 1989 de ene na de andere plaat over de mensheid uitstorten. Klaar voor de rockmaffia uit Debrecen? Kom dan 22 september naar Baroeg! Zware Metalen geeft twee kaartjes weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor deze rockende avond? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Tankcsapda’. Deelname sluit 18 september om 12:00 uur.

Link:

Baroeg

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagopzetter (zoals poppodia en platenmaatschappijen).