Win kaartjes voor Stoned Jesus in Amsterdam!

Met hun heerlijke, loodzware en meeslepende stonerrock doen de mannen van Stoned Jesus 23 september Melkweg in Amsterdam aan. En zo komen niet alleen: Mothership en Elephant Tree schuiven ook aan om deze rockavond compleet te maken. Zware Metalen geeft er twee kaartjes voor weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor deze heerlijke avond? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Jesus’. Deelname sluit 20 september om 12:00 uur.

Link:

Melkweg

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagopzetter (zoals poppodia en platenmaatschappijen).