Win kaartjes voor Soulfly in Haarlem!

Let’s fuck shit up! Moeten we Soulfly nog introduceren? Het tweede geesteskind van Max Cavalera? Nee, natuurlijk niet! Iedereen weet wat hem te wachten staat op 26 juni in Patronaat in Haarlem: rauwe thrashmetal met dampende groovebeats en de nodige tribal-invloeden. Zware Metalen geeft er twee kaartjes voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor deze groovende avond? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Soulfly’. Deelname sluit 20 juni om 12:00 uur.

Link:

Patronaat

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagopzetter (zoals poppodia en platenmaatschappijen).