Win kaartjes voor Heavy in Hoofddorp 2!

Lokale helden uit de omgeving van Hoofddorp: Podium Duycker biedt de bands in kans tijdens Heavy in Hoofddorp. Voor editie 2 op 28 september melden de thrashers van Sabotage zich, de NWOBHM-band Black Knight en het thrash/heavymetalgezelschap Seven Steps of Denial. Leukleukleuk! Zware Metalen geeft er twee kaartjes voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een lekker avondje metal? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Hoofddorp’. Deelname sluit 23 september om 12:00 uur.

Link:

Duycker

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagopzetter (zoals poppodia en platenmaatschappijen).