Win kaartjes voor Europe in Tilburg!

The Final Countdown! Carrie! Superstitious! Rock the Night! Juist, Europe komt er weer aan. De rockveteranen melden zich 26 september in de Tilburgse 013 met King King in het voorprogramma. Om iedereen te laten zien dat ze meer zijn dan die band die radio-vriendelijk materiaal kon schrijven in de jaren ’80. Zware Metalen geeft er dan ook graag twee kaartjes voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor deze lekkere rockende avond? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Europe’. Deelname sluit 21 september om 12:00 uur.

Link:

013

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagopzetter (zoals poppodia en platenmaatschappijen).