Win kaartjes voor Defeated Sanity in Arnhem!

Slamming death metal alert! Defeated Sanity komt 23 september Willemeen in Arnhem afbreken! Als er nog een Willemeen staat wanneer de band het podium betreedt, want vooraf komen eerst nog Epicardiectomy, Acranius, Oral Fistfuck en In Demise. Dan hebben we het onderhand over een mini-festival! En Zware Metalen geeft er zomaar twee kaarten voor weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor dit slammend festijn? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Sanity’. Deelname sluit 21 september om 12:00 uur.

Link:

Willemeen

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagopzetter (zoals poppodia en platenmaatschappijen).