Win een van de twee LP’s van Majestic Mountain Records

Van onze vrienden van Majestic Mountain Records mogen we weer eens twee platen weggeven! Into Submission van de Zweedse doom/stonerband Astroqueen kwam al in 2001 uit, maar is nu heruitgegven op vinyl. En dan hebben we nog het titelloze debuutalbum van de punky rock ‘n rollers van Satanic Overdrive! Beide platen geven we zomaar weg!

Wil jij kans maken op één van de twee LP’s? Stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘Majestic’. Geef duidelijk aan op welke plaat je kans wilt maken en geef je adres door. Deelname sluit 15 maart om 12:00 uur.

Link:

Majestic Mountain Records

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).