Win kaartjes voor The Darkness in Amsterdam!

Wie kan I Believe in a Thing Called Love nou niet meezingen? De Engelse glamrock formatie The Darkness werd er in 2003 in één klap wereldberoemd mee. De band tourde stadions en festivals af met hun grootse rockshow, maar in 2006 viel de band uit elkaar. Inmiddels is The Darkness weer terug en komt de band 24 februari Melkweg in Amsterdam platspelen, met DZ Deathrays in het voorprogramma. En Zware Metalen geeft kaartjes weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een avondje echte hardrock? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Darkness’. Deelname sluit 19 februari om 12:00 uur.

Link:

Melkweg

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).