Win kaartjes voor Tales From The Punx in Rotterdam!

Tales From The Punx: ofwel: zeven snoeiharde bands voor je smoel, een hele zaterdag lang. In Baroeg, Rotterdam, op 20 juli. Met een biertje buiten op het punkpicknickbankenterras en binnen- en buitenlandse toppers in de zaal: The Casulaties is headliner, maar de rest van het programma doet er niet voor onder: The Varukers, Total Chaos, Omixlh, Terror Defence, Mar de Rabia en The Heart Monitors. Zware Metalen geeft er kaartjes voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een fijne zaterdag? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Punx’. Deelname sluit 18 juli om 12:00 uur.

Link:

Baroeg

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).