Win kaartjes voor Statement in Ede!

Lekker beukend het weekend in! 18 oktober staan in Astrant in Ede drie uitstekende hardrock/metalbands. We noemen het Deense Statement als headliner, maar ook Pectora mag er zijn. Vooral Judas Priest en Accept-fans zullen met deze band uit de voeten kunnen. Opener van de avond is het prima The Chrome Effect. Zware Metalen geeft graag kaartjes weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een topvrijdag? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Statement’. Deelname sluit 16 oktober om 12:00 uur.

Link:

Astrant

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).