Win kaartjes voor Sick of it All in Eindhoven!

Het zal toch niet hè? Dat we de onverwoestbare NYHC-pioniers van Sick of it All nog moeten introduceren? Dat gaan we dus mooi niet doen, want liefhebbers hebben 19 november allang met rood omcirkelt in de agenda staan. Dat is namelijk de dag dat de New Yorkers Effenaar in Eindhoven aandoen. Met in hun kielzog – hou je vast – Comeback Kid, Cancer Bats en This Means War. Gek! Ken! Huis! Zware Metalen geeft er kaartjes voor weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een dinsdagavond vol schreeuwen en beuken? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Sick’. Deelname sluit 14 november om 12:00 uur.

Link:

Effenaar

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).