Win kaartjes voor Richie Kotzen in Den Haag!

Gitaarstijlen variërend van rock, blues, jazz en fusion tot pop en soul en bands als Poison, Mr. Big en The Winery Dogs. Richie Kotzen mag met recht een gitaargod genoemd worden. 18 juni zal hij een masterclass geven in Paard in Den Haag en Zware Metalen geeft er kaartjes voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een avondje met een Guitar Hero? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Kotzen’. Deelname sluit 16 juni om 12:00 uur.

Link:

Paard

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).