Win kaartjes voor Napalm Death in Haarlem!

Live getuige zijn van de sloop van Patronaat in Haarlem? Doe dan mee aan de prijsvraag, want na 25 februari staat er ongetwijfeld geen steen meer op elkaar. Napalm Death doet de zaal namelijk aan in het kader van de Campaign for Musical Destruction en neemt daarvoor mee: Eyehategod, Misery Index, Rotten Sound en Bat. Vaarwel Patronaat, het was fijn je gekend te hebben. En dan geven we er nog kaartjes voor weg ook!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een avondje slopen? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Napalm’. Deelname sluit 20 februari om 12:00 uur.

Link:

Patronaat

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).