Win kaartjes voor Mayhem + Mortiis in Tilburg!

013 Verwelkomt royalty op 26 mei. Zwartgeblakerde royalty welteverstaan, want het legendarische Mayhem komt naar Tilburg. En dat niet alleen, dungeon-synthmeester Mortiis schuift ook aan. En om het inktzwarte feest compleet te maken, meldt zich ook het even eigenzinnige als extreme Autarkh. Zware Metalen geeft kaartjes weg voor dit gekkenhuis.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een avondje zwart? Stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘Mayhem’. Deelname sluit 19 mei om 12:00 uur.

Link:

013

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).